Arie Verhorst

Bestuurslid ledencontacten

Sinds 20 april 2016 ben ik bestuurslid bij VVD Hoeksche Waard, bestuurlijk actief zijn binnen de politiek is nieuw voor me.

Buiten de politiek ben ik actief bestuurder bij de Land en Tuinbouw Organisatie (LTO) de Fauna Beheer Eenheid ZH (FBE)en Stichting jacht examens NL en het Veenweide Innovatie Centrum (VIC ) mijn bestuurlijke roots liggen bij de voormalig zuivel coƶperatie Campina tegenwoordig Friesland Campina

Naast mij bestuurswerk is het Landbouwbedrijf aan de Ritselaarsdijk in Westmaas mijn werkterrein samen met mij vrouw hebben we melkkoeien, akkerbouw en fokschapen.

Ik ben een geboren en getogen Hoeksche Waarder, en trots op het eiland.

Die eiland trots zouden veel meer mensen in de Hoeksche Waard uit moeten stralen dat geeft energie en kracht op het eiland. Maar ook duidelijkheid naar de omgeving en naar andere overheden, als Hoeksche Waarders weten we wat we willen en laten niet met ons sollen.

Toch overheerst de verdeeldheid zeker in de politiek ,maar ben ik blij dat de VVD nu de belangrijke stap heeft gezet naar bestuurlijk Hoeksche Waardse eenheid.

Ik voel me thuis bij de VVD omdat dat een partij is met en voor mensen die de handen uit de mouwen steken een VVD die gaat voor weinig maar heldere regels waar zelf ontplooiing van mensen een kans krijgt.

Meedoen met de VVD?

Arnold de Man

Raadslid (fractievoorzitter)

Marijke Boorsma

Raadslid (fractiesecretaris)

Leon Niemantsverdriet

Raadslid ( plv fractievoorzitter)

Gert Jan Stapper

Burgerraadslid

Geoffrey Filee

Burgerraadslid

Richard Croonenberg

Burgerraadslid

Ronald Schoffelmeer

Penningmeester

Hein Noortman

Bestuurslid campagne

Jaap Reijnierse

Secretaris

Hartelijk dank voor je bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.