Arnold de Man opnieuw lijsttrekker VVD Hoeksche Waard

Meedoen met de VVD?

De leden van VVD Hoeksche Waard hebben tijdens de algemene ledenvergadering op maandag 25 oktober Arnold de Man gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

Arnold de Man uit Strijen is de huidige fractievoorzitter van de vierkoppige fractie van VVD Hoeksche Waard in de gemeenteraad en gaat dus voor een tweede termijn in de Hoeksche Waard. De Man was eerder in Strijen al twee termijnen raadslid en fractievoorzitter voor de VVD.

Tijdens de ledenvergadering gaf de ervaren lijsttrekker aan supertrots en gemotiveerd te zijn om samen met een sterk en ervaren team van raads- en burgerleden de komende periode de gemeente Hoeksche Waard verder te helpen groeien als jonge gemeente met bijna 90.000 inwoners.

De Man geeft aan wat de prioriteiten zijn voor de VVD: “We hebben belangrijke thema’s om de komende vier jaar hard aan te werken zoals extra woningbouw, duurzaamheid, mobiliteit en infrastructuur. Het vraagt politieke moed om vooruitgang te boeken. De VVD pakt die handschoen graag op.” Hij vervolgt: “Wij zetten ons in om de Hoeksche Waard voor jong en oud dynamischer, levendiger en beter bereikbaar te maken en tegelijkertijd de unieke kwaliteiten van ons mooie eiland te behouden. Kortom: we bewaren het goede en creëren nieuwe tradities. Een moderne gastvrije, innovatieve en ruimdenkende gemeente Hoeksche Waard, waar inwoners zelf keuzes voor de toekomst kunnen maken”.

De VVD heeft de deze raadsperiode een rol in de oppositie vervuld, maar wil graag bestuurlijke verantwoordelijkheid nemen in het nieuw te vormen college. De Man: “Als oppositiepartij zijn we erop gericht constructief mee te denken en samen te werken met de coalitiepartijen. Als het goed is, steunen we het. Als er in onze ogen zaken beter kunnen, dan aarzelen we niet om dat kenbaar te maken. Als wij in de nieuwe raadsperiode deel uitmaken van de coalitie, kunnen alle inwoners en ondernemers erop rekenen dat wij met iedereen willen samenwerken om de Hoeksche Waard nog mooier te maken”.

Tijdens de ledenvergadering werd ook het verkiezingsprogramma voor de komende vier jaar vastgesteld. De volledige kandidatenlijst wordt eind november bekend gemaakt.

Op woensdag 24 mei vond de tweede editie van het Lagerhuisdebat, op initiatief van de VVD Hoeksche Waard, plaats in …

Nieuwsbrief 3e editie

Meest recent.Activiteiten.

Op woensdag 24 mei vond de tweede editie van het Lagerhuisdebat, op initiatief van de VVD Hoeksche Waard, plaats in het Dorpshart …

Waar? Het Dorpshart van Mijnsheerenland Adres? Van der Straatenplein 2, 3271 SH Mijnsheerenland Inloop? 19:30 uur

NieuwsbriefFebruari 2023Beste liberalen, 2023 is al weer even van start, en er komen al al weer verkiezingen aan voor de waterschappen en …

Vrijdag 27 Januari 2023: 17:00-19:00 uur in De Platte Reedijk. Adres: Reedijk 21, 3274 KE Heinenoord

Hartelijk dank voor je bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.