Icafé over Recreatie en Toerisme

Op dinsdag 19 april 2022 (20.00 uur – 21.30 uur) ) organiseren de VVD-netwerken Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Nissewaard en Voorne aan Zee een digitaal iCafé (via Zoom) over Recreatie en Toerisme. Te gast zijn wethouder Aart Jan Spoon, beleidsmedewerker provincie Zuid-Holland Patty van der Kleij en de secretaris TOP Voorne Arja Riedijk. Zij zullen het onderwerp wonen vanuit hun perspectief toelichten waarna er ruimte is voor vragen en discussie.

We wonen in een prachtige omgeving. Daar willen meer mensen van genieten, de eilanden rondom het Haringvliet (Goeree-Overflakkee, Hoekse Waard en Voorne-Putten) zijn een trekpleister voor toeristen uit binnen en buitenland.Tijdens dit webinar komen Provincie, een wethouder en de toerisme sector aan het woord om hun visie op Toerisme en recreatie te geven

Wil je aanwezig zijn, een vraag stellen of gewoon meeluisteren? Meld je dan hier aan.