Ingelaste Liberale borrel

Op vrijdag 18 februari 2022 is het wel de derde (oneven) vrijdag maar niet van een oneven maand dus het is eigenlijk geen tijdstip voor een liberale borrel. Omdat de laatste liberale borrels (november en januari) vanwege Corona niet konden doorgaan,hebben we deze als extra ingepland.. Het is namelijk goed elkaar te ontmoeten en het is goed voor de betreffende horeca ondernemer.

De borrel vindt plaats in t Voorhuys van Restaurant de Koningshoeve, Botweg 1 A, 3286 LB Klaaswaal.

Tijdens de borrel is het mogelijk om de VVD raads- en bestuursleden te leren kennen, gewoon bij te praten met bekenden of jouw netwerk uit te breiden. Dit alles in een informele sfeer. Het eerste drankje en de hapjes worden aangeboden door de VVD Hoeksche Waard. Je hoeft jezelf niet aan te melden en je kan gewoon binnen lopen. We begroeten je graag.