Op vrijdag 20 mei 2022 is het weer de derde (oneven) vrijdag van een oneven maand dus het is weer tijd voor een liberale borrel. Het is de eerste liberale borrel na de voor de VVD succesvol verlopen gemeenteraadsverkiezingen en wellicht valt er nieuws te delen vanuit het formatieproces. Het is daarom goed om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

De borrel vindt plaats in Restaurant De Batterij, Sassedijk 6 in Strijensas

Tijdens de borrel is het mogelijk om de VVD raads- en bestuursleden te leren kennen, gewoon bij te praten met bekenden of jouw netwerk uit te breiden. Dit alles in een informele sfeer. Het eerste drankje en de hapjes worden aangeboden door de VVD Hoeksche Waard. Je hoeft jezelf niet aan te melden en je kan gewoon binnen lopen. We begroeten je graag