VVD kandidatenlijst ingeleverd

Op 31 januari 2022 de dag van de kandidaatstelling voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 heeft Eldert de Jager, voorzitter van de VVD Hoeksche Waard, de kandidatenlijst ingeleverd bij het centraal stembureau. Met een lijst van maar liefst 34 kandidaten gaat de VVD voortvarend de gemeenteraadsverkiezingen in. Het doel is helder de VVD wil collegepartij worden en verantwoording dragen voor het beter maken van de Hoeksche Waard.

De kandidaatstelling is een mijlpaal op weg naar de verkiezingen in maart 2022. Een kandidaatstellingscommissie met leden van VVD Hoeksche Waard en prominente VVD-ers uit de regio heeft de procedure begeleid. Op basis van persoonlijke gesprekken is de kandidatenlijst tot stand gekomen: een goed gebalanceerde lange lijst met een mooie mix van ervaren en nieuwe kandidaten, die stuk voor stuk de nodige bagage meebrengen.

Naast een lijst kandidatenlijst met 34 kandidaten gaat de VVD Hoeksche Waard de verkiezingen in met het volgende campagnethema:

Hoeksche Waard blijft goed, wordt beter.

Met deze slogan geven we aan, dat het nu best goed is in de Hoeksche Waard en dat we het goede willen bewaren, maar dat het op veel terreinen nog veel beter kan. Ons verkiezingsprogramma staat daarom bol van de ambitie om de Hoeksche Waard nog beter te maken dan het al is. We hebben een visie ontwikkeld over hoe de Hoeksche Waard er over tien jaar uit moet zien en vervolgens hebben we een plan voor de komende vier jaar gemaakt om dat doel te bereiken. Onze slogan drukt die ambitie uit.