VVD Kandidatenlijst vastgesteld

Meedoen met de VVD?

VVD Hoeksche Waard heeft de kandidatenlijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering.

De kandidatenlijst is een mijlpaal op weg naar de verkiezingen in maart 2022. Een kandidaatstellingscommissie met leden van VVD Hoeksche Waard en prominente VVD-ers uit de regio heeft de procedure begeleid. Op basis van persoonlijke gesprekken is de kandidatenlijst tot stand gekomen: een goed gebalanceerde lange lijst met een mooie mix van ervaren en nieuwe kandidaten, die stuk voor stuk de nodige bagage meebrengen.

Al eerder was Arnold de Man tot lijsttrekker benoemd. De Man: “Ik ben blij met deze lijst. We hebben op deze manier een fantastisch team, dat goed op elkaar is ingespeeld en waar ruimte is voor nieuw talent om zich te ontplooien. Ik ben ervan overtuigd dat we een leuke campagnetijd tegemoet gaan, waarin we zoveel mogelijk de kiezer opzoeken.”

Tijdens de algemene ledenvergadering is ook het campagnethema bekend gemaakt:

Hoeksche Waard blijft goed, wordt beter. 

Arnold de Man licht toe: “Met deze slogan geven we aan, dat het nu best goed is in de Hoeksche Waard en dat we het goede willen bewaren, maar dat het op veel terreinen nog veel beter kan. Ons verkiezingsprogramma staat daarom bol van de ambitie om de Hoeksche Waard nog beter te maken dan het al is. We hebben een visie ontwikkeld over hoe de Hoeksche Waard er over tien jaar uit moet zien en vervolgens hebben we een plan voor de komende vier jaar gemaakt om dat doel te bereiken. Onze slogan drukt die ambitie uit.”

Klik hier voor de complete kandidatenlijst

inbreng gemeenteraad gevraagd en wethouderskandidaten bekend Een akkoord van de Hoeksche Waardse formatiepartijen is nabij. De partijen CDA, Lokalen Hoeksche …

Het college heeft de motie op initiatief van de VVD van april 2021 om het het lokale inkoopbeleid te verbeteren …

Meest recent.Activiteiten.

Vrijdag 20 mei 2022: 19:00 -17:00 uur in restaurant De Batterij in Strijensas

Op dinsdag 19 april 2022 (20.00 uur – 21.30 uur) ) organiseren de VVD-netwerken Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Nissewaard en Voorne aan Zee …

donderdag 24 februari 2022; 17.00 - 21:00 uur Restaurant De Hoogt Maasdam

Vrijdag 18 februari 2022: 17:00 - 19:00 uur

Hartelijk dank voor je bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.