VVD presenteert verkiezingsprogramma

Meedoen met de VVD?

VVD Hoeksche Waard presenteert haar verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 met de titel: Hoeksche Waard blijft goed wordt beter. Het programma staat bol van ambities en concrete plannen om die ambities te bereiken.

Lijsttrekker Arnold de Man uit Strijen geeft aan wat de prioriteiten zijn voor de VVD: “We hebben belangrijke thema’s om de komende vier jaar hard aan te werken zoals extra woningbouw, lokale economie, werkgelegenheid, duurzaamheid, mobiliteit en recreatie. Het vraagt politieke moed om vooruitgang te boeken. De VVD pakt die handschoen graag op.”

Hij vervolgt: “Wij zetten ons in om de Hoeksche Waard voor jong en oud dynamischer, levendiger en beter bereikbaar te maken en tegelijkertijd de unieke kwaliteiten van ons mooie eiland te behouden. Kortom: we bewaren het goede en creëren nieuwe tradities. Een moderne gastvrije, innovatieve en ruimdenkende gemeente Hoeksche Waard, waar inwoners zelf keuzes voor de toekomst kunnen maken”.

Het programma is zorgvuldig tot stand gekomen. De fractieleden, ondersteund door burgerraadsleden en kandidaten uit het talentenklasje, hebben de afgelopen periode vele gesprekken gevoerd met ondernemers, inwoners, belangenorganisaties, verenigingen en overige belanghebbenden om te horen wat er leeft en waar de prioriteiten liggen.

De Man: “Al die gesprekken leidden voor ons tot de conclusie dat we een visie voor minimaal de komende tien jaar moeten ontwikkelen. Wij noemen dat De Hoeksche Stip. Daarin beschrijven we hoe wij de Hoeksche Waard over tien jaar zien. En omdat VVD-ers optimistisch zijn en echte doeners hebben we ervoor gekozen om in ons verkiezingsprogramma vooral te vertellen hoe we die visie gaan realiseren. Oftewel: we gaan aan de slag om de Hoeksche Waard nog beter te maken”.

De verkiezingsslogan is dan ook een logische, volgens De Man. “De slogan dekt de lading volledig. De Hoeksche Waard is een prachtige gemeente waar veel goed is en goed gaat. Maar we hebben ook een aantal uitdagingen om aan te pakken, zodat het nog beter wordt.”

Liberale borrel

Vrijdag 27 Januari 2023: 17:00-19:00 uur in De Platte Reedijk. Adres: Reedijk 21, 3274 KE Heinenoord

24 oktober 2022 - De ALV is helaas alleen toegankelijk voor leden. Nog geen lid? Meld u aan als lid.

Meest recent.

Liberale borrel

Liberale borrelActiviteiten.

Vrijdag 27 Januari 2023: 17:00-19:00 uur in De Platte Reedijk. Adres: Reedijk 21, 3274 KE Heinenoord

24 oktober 2022 - De ALV is helaas alleen toegankelijk voor leden. Nog geen lid? Meld u aan als lid.

Vrijdag 18 november 2022: 16:30 -19:00 uur in Tast Toe – Bar & Kitchen, Voorstraat 15 in Numansdorp

Eerste Lagerhuisdebat vraagt om vervolg De terechte winnaar en daarmee Beste Debater 2022 is geworden Dimitiri Bonthuis.

Hartelijk dank voor je bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.