Hein Noortman

Bestuurslid campagne

Ik ben Hein Noortman.

Vanaf het eerste jaar in mijn leven dat ik mocht stemmen, heb ik me aangetrokken gevoeld tot de VVD. Wat me altijd heeft aangesproken is, dat liberalen zonder waarde te hechten aan afkomst, kleur of geloof, iemand de maximale mogelijkheden willen geven om zich in zijn of haar kracht te ontwikkelen. Liberalen willen een overheid realiseren, die kan functioneren als een vangnet als het echt moet maar niet als een hangmat.

Na mijn studie heb ik de meeste tijd gewerkt in de wereld van het leveren van tijdelijk personeel, in de marketing en sales. Ik heb daar diverse functies vervuld op zowel nationaal als internationaal niveau. Om focus en scherpte in mijn organisaties te realiseren zorgde ik ervoor dat wij altijd op zoek waren naar niet alleen de vraag van onze klant, maar ook naar de vraag van de klant van onze klant. Door dat te weten, konden wij zorgen dat we van toegevoegde waarde waren en bleven.

In mijn rol nu bij de VVD in de Hoeksche Waard hoop ik dat we op lokaal niveau ook een maximale focus ontwikkelen om voor de burgers er ook echt te zijn op de onderdelen die relevant zijn. Hiermee kunnen we het leefgenot vergroten.

Meedoen met de VVD?

Arnold de Man

Raadslid (fractievoorzitter)

Leon Niemantsverdriet

Raadslid ( plv fractievoorzitter)

Gert Jan Stapper

Burgerraadslid

Geoffrey Filee

Burgerraadslid

Richard Croonenberg

Burgerraadslid

Ronald Schoffelmeer

Penningmeester

Jaap Reijnierse

Secretaris

Hartelijk dank voor je bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.