Geoffrey Filee

Burgerraadslid

Mijn naam is Geoffrey Filee (1984) en al mijn hele leven woon ik in Oud-Beijerland. Hier woon ik met veel plezier samen met mijn vrouw en twee kinderen.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als accountmanager Educatie bij een cyber security leverancier. Vanuit mijn rol adviseer ik mbo en hbo-instellingen hoe zij hun omgeving beter en veiliger kunnen maken met alle toenemende bedreigen in de digitale wereld.

Voor mij is de Hoeksche Waard een plek van thuiskomen, recreatie en heerlijk om te wonen met vrijwel alles dichtbij. Dit is dan ook de reden om actief te zijn in de gemeentepolitiek. Niets is makkelijker dan langs de lijn staan te roepen, maar als je echt iets wilt verbeteren dan moet je actie ondernemen. Zodoende ben ik lid geworden van de VVD, een partij waar ik mij net als in Oud-Beijerland thuis voel. Mijn focus ligt op de onderwerpen economie, IT, onderwijs en sociaal domein vanuit mijn opleiding, werkervaring en interesses.

Voor mij is belangrijk dat de gemeente Hoeksche Waard op deze onderwerpen steeds een stukje beter gaat worden en dit allemaal vanuit een liberale gedachte.

Meedoen met de VVD?

Arnold de Man

fractievoorzitter

Richard Croonenberg

Gemeenteraadslid

Leon Niemantsverdriet

Gemeenteraadslid

Martijn Filak

Gemeenteraadslid

Marijke Boorsma

Gemeenteraadslid

Geoffrey Filee

Burgerraadslid

Gert Jan Stapper

Burgerraadslid

Michael Teyhoff

Fractieondersteuning

Maurice

Maurice Roubos

Burgerraadslid

Kees van der Burg

Kandidaat 2022

Hartelijk dank voor je bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.