Leon Niemantsverdriet

Gemeenteraadslid

Mijn naam is Leon Niemantsverdriet (1972) en ik ben geboren en getogen in Maasdam met een uitstapje naar Puttershoek van tien jaar. Sinds 2006 woon ik weer in Maasdam.

De politieke betrokkenheid heb ik meegekregen van mijn grootvader, die wethouder was in de gemeente Maasdam. Sinds 2005 werk ik bij Europe Container Terminals in Rotterdam en vanaf 2011 ben ik Manager Arbeidsvoorwaarden.

In 2014 werd ik raadslid en fractievoorzitter in Binnenmaas. Sinds 2019 ben ik raadslid in de Hoeksche Waard. Met een compleet nieuwe fractie zijn we nu de grootste oppositiepartij.

De beste waarborg om de Hoeksche Waard liberaler te maken is een goede verkiezingsuitslag voor de VVD. Het is wat mij betreft ook de beste waarborg om de Hoeksche Waard verder te ontwikkelen op belangrijke thema’s als wonen, werken en bereikbaarheid.

Het mooiste om te bereiken is een Hoeksche Waard waarop je trots bent om daar te wonen, waarin het goede blijft behouden en waar ruimte is voor ontwikkeling en verandering. Wat mij betreft staat het goed, veilig en plezierig te wonen met goede voorzieningen centraal. Een Hoeksche Waard met een aansprekender vestigingsklimaat voor ondernemers en daardoor meer werkgelegenheid en bovendien een goede bereikbaarheid voor werk net buiten de Hoeksche Waard.

Meedoen met de VVD?

Arnold de Man

fractievoorzitter

Richard Croonenberg

Gemeenteraadslid

Leon Niemantsverdriet

Gemeenteraadslid

Martijn Filak

Gemeenteraadslid

Marijke Boorsma

Gemeenteraadslid

Geoffrey Filee

Burgerraadslid

Gert Jan Stapper

Burgerraadslid

Michael Teyhoff

Fractieondersteuning

Maurice

Maurice Roubos

Burgerraadslid

Kees van der Burg

Kandidaat 2022

Hartelijk dank voor je bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.