Arnold de Man

fractievoorzitter

Ik ben Arnold de Man (1956), een rasechte Hoeksche Waarder geboren in Strijen. Sinds 2010 ben ik raadslid. Eerst in Strijen en sinds 2019 in de nieuwe gemeente Hoeksche Waard als fractievoorzitter en vicevoorzitter van de raad. 

Mijn achtergrond is financieel-bestuurlijk (Management en Organisatie). Tot mijn pensionering was ik actief als financieel adviseur/manager voor gemeentelijke organisaties, een gespecialiseerde overheidsbank en grote vastgoed- en gebiedsontwikkelingsprojecten.  Privé werk ik met veel plezier als vrijwilliger bij voetbalvereniging Strijen en als chauffeur bij het lokale vervoersproject De Wielewaal.  

Ik ben ruimdenkend en uitdagend en ik sta open voor goede en stevig onderbouwde ideeën en plannen. Luchtfietserij is aan mij niet besteed. Gewoon “je boerenverstand gebruiken” en “de mouwen opstropen” is mijn motto. 

Ik ben bijzonder gemotiveerd om de verdere ontwikkeling van De Hoeksche Waard tot een dynamische en moderne gemeente van bijna 90.000 inwoners gestalte te geven.  Wonen, werken, ondernemen, recreatie & toerisme zijn belangrijke thema’s voor verbetering.  Daarbij verdiep ik me graag in de lokale ontwikkelingen en uitdagingen om, ook met politiek andersdenkenden, de verbinding binnen en buiten de Hoeksche Waard te leggen om tot oplossingen te komen. 

Als liberaal ben ik geloof ik sterk in het eigen kunnen van de mens. De VVD zet mensen centraal en niet de regels. Als mensen willen maar niet kunnen, dan is er een overheid om hen de helpende hand te bieden. 

Ik ben getrouwd en vader van 3 dochters  en heb 8 kleinkinderen en sinds kort een hond.

 

Meedoen met de VVD?

Arnold de Man

fractievoorzitter

Maurice

Maurice Roubos

Burgerraadslid

Richard Croonenberg

Gemeenteraadslid

Leon Niemantsverdriet

Gemeenteraadslid

Martijn Filak

Gemeenteraadslid

Marijke Boorsma

Gemeenteraadslid

Geoffrey Filee

Burgerraadslid

Gert Jan Stapper

Burgerraadslid

Michael Teyhoff

Fractieondersteuning

Kees van der Burg

Kandidaat 2022

Hartelijk dank voor je bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.