Ronald Schoffelmeer

Burgerraadslid

Al bijna 20 jaar woon ik tot groot genoegen in de Hoeksche Waard. Ik ben getrouwd, wij hebben drie kinderen en in het dagelijks leven ben ik Business Unit Controller bij een grote, internationaal opererende maritieme aannemer. Ik ben geboren in Vlaardingen en heb enige tijd in Rotterdam gewoond voordat ik samen met mijn vrouw en later onze kinderen voor mijn werkgever enkele jaren naar het buitenland ben verhuisd. 

Hoewel ik altijd al vanaf mijn studietijd politiek geïnteresseerd en maatschappelijk betrokken ben geweest (in onder meer bestuur Peuterspeelzalen en MR Willem van Oranje) , ben ik pas vanaf 2018 politiek actief. De door de VVD georganiseerde workshop “Lokale Politiek” gaf voor mij een laatste positieve zet.

De komende jaren wil ik me gaan inzetten voor een liberaler Hoeksche Waard en voor verjonging van de VVD in de Hoeksche Waard. De VVD is een partij die altijd verantwoordelijkheid heeft genomen en staat voor stabiliteit en veiligheid. 

Respect voor elkaars vrijheden zonder betutteling, maar wel binnen een helder kader met elkaar samenleven, zijn liberale standpunten die mij enorm aanspreken. Als VVD-lid en bestuurslid krijg je de kans om binnen onze Hoeksche Waard een actieve bijdrage aan het verwezenlijken van deze standpunten te leveren!

Meedoen met de VVD?

Arnold de Man

Raadslid (fractievoorzitter)

Leon Niemantsverdriet

Raadslid ( plv fractievoorzitter)

Maurice Roubos

Burgerraadslid

Gert Jan Stapper

Burgerraadslid

Geoffrey Filee

Burgerraadslid

Hein Noortman

Bestuurslid campagne

Jaap Reijnierse

Secretaris

Hartelijk dank voor je bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.