Martijn Filak

Gemeenteraadslid

Mijn naam is Martijn Filak (1989) en ik ben opgegroeid in Strijen. Na een reeks omzwervingen woon ik sinds een aantal jaar – samen met mijn vriendin en twee jonge kinderen – weer in de Hoeksche Waard. De plek waar ik mij het meest thuis voel!

In het dagelijks leven werk ik bij het ministerie van Financiën, waar ik mij bezighoud met de doelmatigheid, doeltreffendheid en financiële gevolgen van voorgenomen beleid. Ik heb zowel een economische als bestuurskundige achtergrond. In mijn vrije tijd fiets ik bij mooi weer graag met mijn racefiets over het eiland en probeer ik af en toe op de tennisbaan te staan.

Politiek heeft al van jongs af aan mijn interesse. Ik ben een liberaal, waarbij mijn uitgangspunt is dat je jouw leven zoveel mogelijk zelf kunt inrichten, je vrij bent in de keuzes die je daarin maakt en daar in eerste instantie ook zelf verantwoordelijkheid voor draagt.

De Hoeksche Waard is een prachtige plek. Ik zet mij graag in voor een aantrekkelijke Hoeksche Waard die goed bereikbaar is en waar je fijn kunt wonen en werken. Als gemeente moeten we initiatief belonen, onnodige regels vermijden en er voor zorgen dat er voor jongeren, gezinnen én ouderen altijd iets te doen is, waardoor je alle reden hebt om in de Hoeksche Waard te blijven!

Meedoen met de VVD?

Arnold de Man

fractievoorzitter

Richard Croonenberg

Gemeenteraadslid

Leon Niemantsverdriet

Gemeenteraadslid

Martijn Filak

Gemeenteraadslid

Marijke Boorsma

Gemeenteraadslid

Geoffrey Filee

Burgerraadslid

Gert Jan Stapper

Burgerraadslid

Michael Teyhoff

Fractieondersteuning

Maurice

Maurice Roubos

Burgerraadslid

Kees van der Burg

Kandidaat 2022

Hartelijk dank voor je bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.