Odila Sibrijns

Gemeenteraadslid

Ik ben Odila Sibrijns (1967) en woon in Numansdorp met mijn partner. Daarvoor woonde ik in Binnenmaas. Na burgerraadslid te zijn geweest in de gemeente Binnenmaas, ben ik sinds 2019 gemeenteraadslid.

Ik werk als officemanager bij een internationaal designer. Ik heb een economische en bedrijfskundige achtergrond en veel ervaring bij internationale bedrijven in commerciƫle managementfuncties. In mijn vrije tijd golf en kook ik graag, ben ik graag in de Bourgogne en met onze hond op stap. Daarnaast ben ik vrijwilliger in het bestuur van De Dierenstee in Numansdorp.

Ik ben een democraat, vrijdenker maar bovenal liberaal in hart en nieren. Ik geloof in eigen kracht, ondernemerschap en een maatschappij waarin iedereen die dat kan zijn steentje naar vermogen bijdraagt.

Duurzaamheid en economie zijn de focusgebieden waar ik mij graag voor inzet. Ik breng naast mijn economische achtergrond en ervaring persoonlijke kwaliteiten mee als creativiteit, discipline en een heldere en directe communicatiestijl.

Mijn ambitie is om de gemeente Hoeksche Waard een moderne en flexibele gemeente te maken waar het goed wonen, werken en recreƫren is. Ongeacht waar je vandaan komt, waar je in gelooft of van wie je houdt. Ik zet mij in voor een goed ondernemersklimaat, het schrappen van overbodige regels, een realistisch en betaalbaar duurzaamheidsprogramma en een Hoeksche Waard waar altijd iets te doen is. Zo houden we de Hoeksche Waard welvarend en vitaal voor de komende generaties.

Meedoen met de VVD?

Arnold de Man

fractievoorzitter

Odila Sibrijns

Gemeenteraadslid

Richard Croonenberg

Gemeenteraadslid

Leon Niemantsverdriet

Gemeenteraadslid

Martijn Filak

Gemeenteraadslid

Marijke Boorsma

Burgerraadslid

Geoffrey Filee

Burgerraadslid

Gert Jan Stapper

Burgerraadslid

Michael Teyhoff

Fractieondersteuning

Maurice

Maurice Roubos

Fractieondersteuning

Kees van der Burg

Kandidaat 2022

Hartelijk dank voor je bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.