Richard Croonenberg (18) burgerraadslid VVD Hoeksche Waard

Meedoen met de VVD?

De VVD Hoeksche Waard heeft Richard Croonenberg (18 jaar) voorgedragen als burgerraadslid. Richard is in de besluitvormende raadsvergadering van dinsdag 13 juli jl. benoemd.

Richard Croonenberg is geboren en getogen in Oud-Beijerland. Al zeer vroeg had hij interesse belangstelling voor de politiek. Richard motiveert het als volgt: “Ik denk na over hoe de politiek het beter kan doen. Hoe kan de politiek betere resultaten boeken, dichter bij de burger staan en de vrijheid van de burgers garanderen?”

Via het Jongerenparticipatieprogramma in de zomer van 2020 kwam hij in contact met de VVD Hoeksche Waard. “Ik kon meteen meedoen met een aantal projecten en nu een jaar later mag ik als burgerraadslid de Hoeksche Waard dienen. Ik hoop dat ik het liberale geluid van jongeren goed kan laten horen”, geeft hij aan.

Richard is 18 jaar en recent geslaagd voor zijn VWO-diploma aan De Willem. Hij start in september op de TU in Delft met een studie technische natuurkunde.

Op woensdag 24 mei vond de tweede editie van het Lagerhuisdebat, op initiatief van de VVD Hoeksche Waard, plaats in …

Nieuwsbrief 3e editie

Meest recent.Activiteiten.

Op woensdag 24 mei vond de tweede editie van het Lagerhuisdebat, op initiatief van de VVD Hoeksche Waard, plaats in het Dorpshart …

Waar? Het Dorpshart van Mijnsheerenland Adres? Van der Straatenplein 2, 3271 SH Mijnsheerenland Inloop? 19:30 uur

NieuwsbriefFebruari 2023Beste liberalen, 2023 is al weer even van start, en er komen al al weer verkiezingen aan voor de waterschappen en …

Vrijdag 27 Januari 2023: 17:00-19:00 uur in De Platte Reedijk. Adres: Reedijk 21, 3274 KE Heinenoord

Hartelijk dank voor je bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.