Eldert de Jager

Supporter van het bestuur

Ik heb vanaf het moment dat ik stemgerechtigd werd, steeds in het kieshokje de VVD aangekruist. Sinds 2004 ben ik bestuurlijk actief voor de VVD en vanaf 2016 maak ik deel uit van het bestuur van VVD Hoeksche Waard. Het is plezierig om met andere liberalen plannen te maken en zaken lokaal aan te pakken. Er is altijd wat te doen.

Het besturen van Nederland is een zaak waar veel mensen en partijen bij betrokken zijn. Daar zijn ervaren en gepassioneerde bestuurders en politici voor nodig. Er spelen vele belangen op diverse niveaus waar je als bestuurder en politicus mee rekening houdt, omdat ‘simpele oplossingen’ echt niet volstaan. Dat is populistisch. Immers de burger is mondig en weet zijn weg in de rechtspraak goed te vinden. De VVD is bij uitstek de partij waar passie voor landsbestuur en politiek uitstekend samen komen. Daar voel ik mij goed in thuis.

In het dagelijks leven heb ik mijn eigen bedrijf en help bedrijven bij de besturing van hun bedrijfsvoering. Denk daarbij aan het inrichten van rapportages en dashboards, opstellen van jaarplannen en verbeteracties op het vlak van de financiƫle organisatie. Het geeft voldoening om ervoor te zorgen dat binnen een organisatie alle neuzen dezelfde kant op wijzen en er aan de gemeenschappelijk doelen wordt gewerkt.


Never a dull moment. VVD en ondernemen, een mooie combinatie.

Meedoen met de VVD?

Arnold de Man

Raadslid (fractievoorzitter)

Leon Niemantsverdriet

Raadslid ( plv fractievoorzitter)

Gert Jan Stapper

Burgerraadslid

Geoffrey Filee

Burgerraadslid

Richard Croonenberg

Burgerraadslid

Ronald Schoffelmeer

Penningmeester

Ivo van Boven

Bestuurslid

Hein Noortman

Bestuurslid campagne

Jaap Reijnierse

Secretaris

Hartelijk dank voor je bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.